HOTEL DE REISKOFFER

vacatures

Horeca vacature Brabant

Opzoek naar een horeca vacature in Brabant? Maak kennis met Hotel De Reiskoffer.

Hotel De Reiskoffer is een dynamische plaats, waar het begrip één team, één taak erg van toepassing is. Samen met de collega’s is het iedere dag weer de gezellige uitdaging om de verwachtingen van de verschillende type gasten te overtreffen. Hotel De Reiskoffer is dan ook bij uitstek een leerplaats waar alles mogelijk is. Het Reiskofferteam zoekt leergierige en uiterst gezellige diamantjes die graag groeien tot gastvrijheidsexperts!

Zoveel meer dan een restaurant

Werken bij Hotel De Reiskoffer is zoveel meer dan alleen het draaien van een restaurant. Iedere ochtend serveren we een ontbijtbuffet in de authentieke kapel. Hier schuiven gasten aan die bij ons hebben overnacht.

Terwijl er gasten zitten te ontbijten arriveren de trainers die hun voorbereidingen treffen in één van de 9 vergaderzalen. Deze vergaderzalen worden door het team in de watten gelegd. Ze worden voorzien van koffie, thee water, een lekkernij in de pauze’s en na het ontbijtbuffet tref je voorbereidingen voor de lunch.

Heel de dag door kunnen er gasten in de Brasserie een drankje met iets lekkers bestellen of genieten van een à la carte lunch. In de avonden of weekenden staat we klaar voor (groeps-)diners, borrels en andere events. Kortom; er is altijd genoeg te doen en geen dag is hetzelfde.  

Erkend leerbedrijf 

Hotel De Reiskoffer leidt enthousiaste horeca studenten graag op tot gastvrijheidexperts. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat wij een leermeester in dienst hebben die alles in huis heeft om jou als student een geslaagde stagetijd te bezorgen. Alle kneepjes van het vak worden geduldig aan je uitgelegd en, afhankelijk van je eigen inzet, zal je steeds meer verantwoordelijkheid krijgen. Het team laat je thuisvoelen en je zult je al snel één van ‘De Reiskoffertjes’ voelen. Na je stageperiode nog bij ons blijven werken in avonduren, weekenden en vakantie’s behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Klinkt dit alsof De Reiskoffer een geschikte stageplaats voor jou is? Neem gerust contact op met vacatures@reiskoffer.nl dan maken we kennis.

Bekijk hieronder of er een vacature staat die jou op het lijf is geschreven!

Vacature bedieningsmedewerker

Vacature Algemene dienst

en_GBEN
nl_NL_formalNL en_GBEN