HOTEL DE REISKOFFER

Events

De ideale Eventlocatie in Brabant

 

Bedrijfsfeest of event organiseren?

Heb je iets te vieren, maar vind je steeds niet de ideale eventlocatie in Brabant? Daar begint het al, een personeelsfeest zou leuk moeten zijn, maar in werkelijkheid ben je er uren zoet mee om het iedereen naar zijn zin te maken. Valt de locatie wel in de smaak, is het sfeervol en hoe is het eten? Niets vervelender dan zoveel moeite in de organisatie steken om uiteindelijk een saai feestje te hebben. Het laatste wat je wil is een berg afmeldingen, beteuterde gezichten en genodigden die vroeg vertrekken. Hotel De Reiskoffer zorgt er voor dat jouw bedrijfsevent tot in de puntjes is geregeld.

 

Authentieke eventlocatie in Brabant

Het hoofdgebouw stamt uit de vorige eeuw, en dat proef je. De authentieke elementen geven de locatie sfeer. De kapel is een unieke feestlocatie voor bijzondere diners- en borrels.

 

Altijd een passende ruimte

Voor ieder is er iets wils. Een borrel van 200 collega’s of een groepsdiner van 50 man? Voor iedere gelegenheid vinden we een passende ruimte. De grote feestzaal is voorzien van een bar, waar tot in de late uurtjes kan worden getoost.

Liever een intiemere setting? Ook De Gelagkamer is voorzien van bar, waar het met een kleiner clubje goed vertoeven is. Opzoek naar een klassieke locatie? De kapel biedt aan 70 personen een perfecte ruimte voor een diner of borrel.

 

Wij denken met je mee

Aan mogelijkheden voor een feestavond geen gebrek. Een buffet, 3-gangen diner, BBQ, walking diner of goed gevulde borrelplateau’s? Wij denken graag met je mee over wat handig en passend is voor de gelegenheid. Moet er live muziek zijn, liever een DJ of gewoon jullie favoriete playlist? Audioapparatuur voor die speech, een podium of een beamer voor de slideshow of nieuwe promotievideo? Je ziet het, er is genoeg om over na te denken en dat doen we graag sámen met jou!

 

Eten in stijl

Het eten matcht altijd met jouw gelegenheid. Of je nu gaat voor een uitgebreid traditioneel diner of enkele hapjes. De keukenbrigade verrast je hoe dan ook met heerlijke smaken. Lokaal, bourgondisch en passend bij het seizoen.

 

Ook voor ons een feest

Brabantse gezelligheid is bij Hotel De Reiskoffer gegarandeerd. Het is niet alleen voor jullie een feestje, maar ook voor ons als Reiskoffer team. Onze missie is om jullie een onbezorgd feestje te geven en dat merk je.

Na de bedrijfsborrel, event of feestje blijven slapen? Bekijk onze hotelkamers.

nl_NL_formalNL
en_GBEN nl_NL_formalNL