HOTEL DE REISKOFFER

Fitness Coaching Enforce Halderberge

Fitness Coaching bij Hotel De Reiskoffer

 

Waarom wachten tot het nieuwe jaar om te starten met jouw goede voornemens? De nieuw gevestigde fitness met coaching in Hotel De Reiskoffer helpt jou naar een evenwichtig leven. In een fijne ruimte heb je alles wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Coaching via Enforce helpt je om balans te vinden en zo je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Met onze high-end programma’s en events zetten we fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching in om jou te helpen in control en in balans te zijn. We helpen je om je leven en in onze “pro” programma’s ook je business naar het volgende level te tillen. Ervaar het #enforceeffect en own your life, business, body and mind!”

– Enforce High end training en coaching

 

Wanneer ga jij doen wat nodig is?

Als ondernemer ben je altijd druk. Je houd van je werk, maar je probeert je zakelijke en privéleven goed te balanceren. Lastig is het om goed voor jezelf te zorgen en je verliest regelmatig je focus waardoor je véél tijd verliest. Krijg jij wel voor elkaar wat je wilt of ben je vooral gewoon heel druk en behaal je niet echt resultaat. Hoeveel focus heb je echt? Vind je dat je genoeg tijd maakt voor je gezin en vrienden?
Hoe fit, gezond en vitaal ben je echt?

Door te leven in deze patronen zul je nooit bereiken wat je wilt bereiken. Want heel eerlijk? Een gebrek aan resultaat is te wijten aan een niet effectieve manier van werken en leven. Door een ongezonde leefstijl verlies je focus en uiteindelijk leef je niet het leven wat belangrijk voor je is.

Besef dat jij aan het roer staat en altijd de keuze hebt. Met een fitness in het hotel heb je eigenlijk geen excuus meer. Ga je krimpen of wil je groeien en ben je bereid te doen wat nodig is?

Voor wie is het?

Iedereen die individueel of onder begeleiding aan zichzelf wil werken kan gebruik maken van de fitness. Of je hier nu komt voor een relaxt- of actief weekendje weg. Verblijf je in het hotel voor je werk en ben je een vroege vogel? Vanaf 7:00 uur is de ruimte tot je beschikking. Ook in de avonduren is de fitnessruimte geopend. Alle hotelgasten maken tegen een vergoeding gebruik van deze fitnessruimte. Geïnteresseerd in een compleet trainingsprogramma? Neem contact met ons op.

Teambuilding

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit? Al eens gedacht aan een masterclass waarbij je alles leert over ‘in control en balans zijn’ en ook in de praktijk aan de slag gaat samen met je team? Een hotel met fitness is hiervoor de ideale locatie. Je combineert een training, met teambuiling, lekker (én gezond) eten en een overnachting. 

Liever in de buitenlucht trainen?

Lekker in de buitenlucht sporten kan natuurlijk ook. De omgeving is ideaal om lekker te fietsen, wandelen en hardlopen. Bekijk hier fijne wandel- en fietsroutes. Inspiratie nodig voor een andere activiteit of cultuur snuiven in de buurt?

nl_NL_formalNL
en_GBEN nl_NL_formalNL