HOTEL DE REISKOFFER

About us

Zakelijk

Nice to Meet

Het is zover: jouw eerste trainingsdag op een nieuwe locatie staat voor de deur. Een beetje eng is het wel, want hoe zal de dag verlopen? Werkt de beamer mee, zijn alle dieetwensen wel bij de koks terecht gekomen en staat jouw zaal precies zoals jij hem wilt hebben? Het laatste wat je wilt is je op zo’n moment druk moeten maken om deze zaken. Wees gerust; Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen.

Jouw dag bij Hotel De Reiskoffer begint goed met een persoonlijk ontvangst aan de receptie. De zaal staat netjes voor je klaar en terwijl jij nog de laatste voorbereidingen treft worden jouw klanten alvast voorzien van een lekkere kop koffie. Technische hulp nodig? Wij staan paraat en kijken direct met je mee naar een oplossing.

Het is geweldig om te zien hoeveel enthousiaste trainers wij mogen ontvangen. We merken dat door hen te ontzorgen ze het beste uit zichzelf en hun training of vergadering halen; Daar doen wij het natuurlijk voor. Iets te vieren? Ook voor jouw bedrijfsevenementen  en -feesten kun je bij ons terecht.

Natural Hospitality

Wij geloven dat jouw training of vergadering pas écht geslaagd is als de dag zorgeloos doorkomt. De persoonlijke sfeer, ons enthousiaste team, de flexibiliteit en natuurlijk een dosis Brabantse gezelligheid stellen jou en je cursisten al snel op je gemak. Je kunt vertrouwen op een onbezorgde dag; dat noemen wij pas echt natural hospitality 😉

Vrijetijd

Ontsnap aan het drukke dagelijks leven

Komt het je bekent voor? Rennen en vliegen van vergadering naar een volgende bijeenkomst. In de auto springen om nog snel voor sluitingstijd die boodschappen te halen, razen door het huis om een grote schoonmaak te houden. Dan heb je eindelijk weekend, staat je agenda ook nog vol verplichte verjaardagsfeestjes. Kortom: je krijgt geen rust. Neem eens de tijd voor jezelf en ontspan tijdens een paar dagen weg in de Brabantse natuur. Even er tussen uit is een ideale manier om tot rust te komen. Een paar dagen geen zorgen, maar verzorgd worden.

Ontspannen en genieten

Of je hier nou voor één nachtje of een hele week komt, wij zorgen er voor dat je er écht even tussenuit bent geweest. Zo ga je gegarandeerd uitgerust huiswaarts. Als hecht team zorgen we dat het je aan niets ontbreekt. De receptie neemt de tijd voor je tijdens het in- en uitchecken. Onze keukenbrigade verrast je met de lekkerste gerechten van lokale producten en de bediening legt je in de watten. Fietsen huren, een lunchpakketje voor onderweg, een extra kussen, of gewoon een heel ontbijt op de kamer? We regelen het graag.

Iets te vieren?

Ook voor een babyshower, reünie, 50-jarig huwelijks diner of ander feestje kun je bij ons terecht. Onze partyplanners zorgen er samen met het team voor dat alles tot in de puntjes is geregeld en jullie alleen nog maar hoeven te genieten.

Zelf proeven van de Brabantse gastvrijheid of gewoon de koffie komen voorproeven?
Loop eens binnen, dan maken we kennis!

– Team Hotel De Reiskoffer

Bijzondere locatie

“Een authentiek hotel in een modern jasje”

In de vorige eeuw deed Hotel De Reiskoffer dienst als klooster. Nadat de laatste broeders vertrokken naar Oudenbosch veranderde het in een sporthotel, waar verschillende bekende sporters neerstreken voor hun trainingskamp.

Sinds 1996 is het pand bekend als Hotel De Reiskoffer. We ontvangen tegenwoordig wekelijks veel zakelijke gasten, die in het weekend plaats maken voor de toerist.

Hotel De Reiskoffer is rustig gelegen in een bosrijk gebied en daarmee het ideale startpunt voor een flinke wandeling of fietstocht. Met steden als Breda, Roosendaal en Willemstad om de hoek, snuif je ook nog cultuur of sla je je slag met een goede shoppingsessie.

Proef hier alvast sfeer op onze locatie. 

nl_NL_formalNL
en_GBEN nl_NL_formalNL