HOTEL DE REISKOFFER

FOOD & DRINKS

Restaurant in Bosschenhoofd

HOTEL DE REISKOFFER

Genieten van een moderne bourgondische stijl op authentieke locatie

Wie denk dat je in een hotel niet lekker kunt eten heeft het helemaal mis. In het restaurant van Hotel De Reiskoffer (Bosschenhoofd) verrast de keukenbrigade je met een moderne bourgondische stijl. De gerechten zijn een smakelijke combi van verschillende wereldkeukens, waardoor iedereen met een gerust hart kan aanschuiven.

 

Ontbijt – Lunch – Borrel – Diner

Start je dag goed. In ons hotel stel je zelf een ontbijt samen van het buffet geserveerd in de authentieke kapel. Kies uit diverse broodsoorten en beleg, tap je eigen sap of ga voor een gezonde start met vers fruit, yoghurt en verschillende granola en muesli ’s.

Lunchtijd! Van de lunchkaart kies je een goed belegd broodje of gezonde salade.
Een goede break van jouw werkdag of dagje uit.

Een goed glas wijn met een borrelplateau of liever een koffiespecialiteit met een welverdiend gebakje? De hele dag door is er wel iets lekkers te bestellen.

 

Brasserie, Terras, Gelagkamer en Kapel                              

Voor een hapje en drankje kun je op verschillende locaties binnen het hotel terecht.
Voor een á la carte lunch of diner, een borrel of koffie neem je plaats in de Brasserie – of bij goed weer op ons terras.

De authentieke kapel werd vroeger gebruikt door Broeders, maar doet nu dienst als ontbijtlocatie. Ook voor vergadergroepen en besloten diners of events wordt de kapel gebruikt.

 

Lunch & diner break voor vergadergroepen

Voor groepen die op onze vergaderlocatie gebruik maken van de vergaderzalen voor hun trainingsdag of overleg bereidt het keukenpersoneel een lunchbuffet voor. Deze bestaat uit een soep, saladebar waar je zelf je salade samenstelt, een koude-, warme- en zoete snack. Er zijn diverse broodsoorten te beleggen met kaas en vleeswaren of huisgemaakte salades. Je tapt je eigen koffie, thee en sappen. Als dessertje is er altijd vers fruit of een smoothie.

 

Groepsdiner of besloten borrel |
Restaurant Bosschenhoofd

Heb je iets te vieren en ben je opzoek naar een geschikte locatie voor een groepsdiner, borrel of bedrijfsuitje? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor een onbezorgde avond.

Lokaal en van het seizoen

Voor onze gerechten wordt gebruik gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten. Zowel voor onze groenten, fruit, kaas en vleesproducten nemen we af bij lokale leveranciers.

Openingsuren

Onze keuken is van maandag – zaterdag van 12:00 – 21:30 uur open voor lunch en diner.
Op zondag is de Brasserie alleen geopend voor drankjes.

De bar is de hele week geopend van 7:00 – 23:30 uur – op zondagen tot 23:00 uur.

Menukaart lunch

Menukaart Diner

nl_NL_formalNL
en_GBEN nl_NL_formalNL