Food & Drinks
Restaurant in Bosschenhoofd
Genieten van een moderne bourgondische stijl op authentieke locatie
Wie denk dat je in een hotel niet lekker kunt eten heeft het helemaal mis. In het restaurant van Hotel De Reiskoffer (Bosschenhoofd) verrast de keukenbrigade van Brasserie Louis je graag.
Louis is een tikkeltje eigenwijs en doet de dingen daarom nét even anders. Gerechten op de lunch- en dinerkaart zijn onderverdeeld op smaak. Zo ga je voor een smaaktype waar jij op dat moment blij van wordt. De gerechten uit de categorieën Fris & Licht, Zacht & Kruidig, Rijk & Intens, Zoet & Kaas, verrassen je ieder seizoen opnieuw.
De gerechten zijn een smakelijke combi van verschillende wereldkeukens, waardoor iedereen met een gerust hart aanschuift. De verse ingrediënten uit Louis’ moestuin maken het gerecht helemaal af.
Louis ontvangt je graag in de gezellige Brasserie en bij goed weer op het terras.
Ontbijt – Lunch – Borrel – Diner
Start je dag goed. In ons hotel stel je een ontbijt samen van het buffet geserveerd in de authentieke kapel. Kies uit diverse broodsoorten en beleg, kies een sap van de tap of ga voor een gezonde start met vers fruit, yoghurt en verschillende granola en muesli ’s. In verband met het coronavirus kies je zelf wat je wil, maar schept een medewerker het voor je op. Het is ook mogelijk bij aankomst een ontbijt box te bestellen en ’s ochtends mee te nemen naar je kamer.
Lunchtijd! Van de lunchkaart kies je een goed belegd broodje of gezonde salade.
Een goede break van jouw werkdag of dagje uit.
Een goed glas wijn of cocktail met een borrelplateau of liever een verse cappuccino met een welverdiend gebakje? De hele dag door is er wel iets lekkers te bestellen.
Dineren bij Brasserie Louis is een beleving op zich. Ook deze gerechten zijn onderverdeeld in smaaktypen. Ieder gerecht is van hetzelfde formaat, groter dan je van een voorgerecht gewend bent, maar kleiner dan een hoofdgerecht. Dat geeft je de kans om meerdere gerechten te proeven en daar krijg je geen spijt van.
Lunch & diner break voor vergadergroepen
Voor groepen die op onze vergaderlocatie gebruik maken van de vergaderzalen voor hun trainingsdag of overleg bereidt het keukenpersoneel een lunchbuffet voor. Deze bestaat uit een soep, saladebar waar je zelf je salade samenstelt, een koude-, warme- en zoete snack. Er zijn diverse broodsoorten te beleggen met kaas en vleeswaren of huisgemaakte salades. Je tapt je eigen koffie, thee en sappen. Als dessertje is er altijd vers fruit of een smoothie.
Groepsdiner of besloten borrel | Restaurant Bosschenhoofd
Heb je iets te vieren en ben je opzoek naar een geschikte locatie voor een groepsdiner, borrel of bedrijfsuitje? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor een onbezorgde avond.
Openingsuren
De keuken van Brasserie Louis is van maandag – zondag van 12:00 – 21:30 uur open voor lunch en diner.
De bar is de hele week geopend van 10:00 – 23:00 uur. In verband met het Corona virus vragen we vriendelijk vooraf te reserveren en hanteren we tijdsvakken van 2 uur.