HOTEL DE REISKOFFER

Travelduck

Travelduck Adventures

De Travelduck is ons reislustige eendje. Je vindt hem in de badkamers van ons hotel. Neem na je overnachting Travelduck mee op reis naar jouw volgende bestemming. Maak hier een mooie, gekke of kunstzinnige foto van het eendje en deel hem met ons. Alle inzendingen worden hieronder geplaatst. Een heus reisdagboek dus. Twee keer per jaar stemmen we op het perfecte plaatje via Facebook. De winnaar wint een diner of overnachting voor 2 personen op onze locatie.

Ook een mooie foto gemaakt met Travelduck? Stuur hem in naar sales@reiskoffer.nl

 

De avonturen van Travelduck bij De Reiskoffer

Ook in ons hotel zie je de avonturen van het eendje terug. Op verschillende deluxe-hotelkamers hangen schilderijen met de mooiste avonturen die zijn vastgelegd. Ook in het hoofdgebouw, bij de receptie en de loungezitjes vind je de foto’s terug.

Wil je de avonturen online volgen en geïnspireerd worden door alle mooie bestemmingen? (wie weet zit jouw volgende vakantiebestemming er wel tussen;). Volg dan onze Instagram en Facebookpagina en houdt regelmatig deze pagina in de gaten. Onderstaand vind je alle avonturen terug.

Green Key 

De eend is gemaakt van plastic en maakt graag verre reizen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat onze gele vriend in de wijde wereld wordt losgelaten. Dat is slecht voor het milieu. Om verantwoord om te gaan met onze plastic mascotte, wordt deze in beperkte oplage besteld. Door de weeks staat hij niet op de hotelkamers, maar uiteraard kunnen liefhebbers deze altijd afhalen bij de receptie. Benieuwd wat we nog meer doen om milieubewust bezig te zijn? 

nl_NL_formalNL
en_GBEN nl_NL_formalNL