Meetings

Vergaderlocatie nabij Breda en Roosendaal

Jouw ideale vergaderlocatie in Brabant

Voor een goedverzorgde vergadering en onbezorgde training.
Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor jouw trainingsdag, vergadering of bedrijfsevent in de buurt van Breda en Roosendaal? Overal zijn ruimtes te huur, dus waarom kies je dan voor De Reiskoffer?

1. Zorgeloze trainingsdag

Tijdens je training of vergaderdag wil je geen omkijken hebben naar de organisatie. Is de reservering doorgekomen, is de ruimte wat je verwachtte en laat de techniek je niet in de steek? Je wilt het beste uit je programma halen, zodat je dag soepel verloopt en je deelnemers geïnspireerd naar huis gaan.

2. Verrassende vergaderlocatie

Bij Hotel De Reiskoffer vind je de verrassend ingerichte zalen, voorzien van wifi, beamer of scherm, flip-over en koffiebuffet. Even buiten de zaal individueel of in groepjes werken? Neem dan plaats in de Gelagkamer, één van de gezellige zitjes of de voortuin.

3. Lekker eten

Maar bij Hotel De Reiskoffer beleef je meer dan alleen een fijne ruimte. De hele dag door pak je een verse cappuccino en in de pauze word je verwend met een lekkernij. Voor het lunchbuffet strijk je neer in de authentieke kapel, sfeervolle brasserie of op het gemoedelijke terras. Onze chef houdt rekening met iedere dieetwens.

4. Take a break

Om je trainings- of vergaderdag te onderbreken, hebben wij leuke ideeën voor een teamactiviteit. Onze vergaderlocatie nabij Breda en Roosendaal is een mooie uitvalsbasis voor een teamuitje. Of haal een frisse neus in de bosrijke omgeving. Ontdek Halderberge.

5. Flexibel

Kunnen we je nog ergens anders bij helpen? Kabeltje vergeten, extra laptop nodig of schuiven er last-minute nog deelnemers aan? Wij regelen het meteen.

Aan het eind van de dag kijk je terug op een geslaagde training en gaat iedereen enthousiast en bevlogen huiswaarts. Of blijf je liever slapen?

Op onze vergaderlocatie zijn talloze mogelijkheden voor een onbezorgde trainingsdag. Download direct de sheet voor alle basis arrangementen.


Vriendelijk & Gastvrij
 
Alle tools om het je makkelijk te maken

Een lekkernij in de pauze

Flexibel &
meedenkend
 
Authentieke locatie

Zelf proeven van de Brabantse gastvrijheid of gewoon de koffie komen voorproeven?
Loop eens binnen, dan maken we kennis!

– Team Hotel De Reiskoffer

Afrika

40 personen

Green room

8 personen

New York

40 personen

Hollandia

10 personen

Columbus

80 personen

James Cook

12 personen

Marco Polo

12 personen

Francis Drake

60 personen

nl_NL_formalNL
en_GBEN nl_NL_formalNL